Albert Potze Interieurbouw van ontwerp tot realisatie

Ontwerp

Samen met geïnspireerde ontwerpers realiseren wij een interieur op maat en/of adviseren wij bij constructieve oplossingen.

Ontwikkeling

Samen met uw architect bedenken wij nieuwe concepten. De architect komt met een ontwerp en wij werken aan de uitvoering. Heeft u geen architect? Indien nodig komen wij samen met onze huis-architect.

Van ontwerp tot realisatie

U heeft het natuurlijk niet alléén druk met de interieurbouw, daarom is het mogelijk u te ontzorgen in dit hele proces. Op elk mogelijk niveau bewaken wij de uitvoering en voortgang. Wanneer het pand casco is opgeleverd, of grondig wordt gerenoveerd, dan komen alle disciplines aan bod. Te denken aan vloeren, wanden, plafonds, installaties en natuurlijk de complete betimmering en inrichting. U bepaald zelf wat u uit handen wilt geven.

Productie

Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats, met onze ruim 40 jaar ervaring kunnen wij 90% van onze productie in eigen huis vervaardigen.

Installatie

Wij verzorgen de installatie van de geproduceerde interieurdelen. Wij zijn VCA gecertificeerd, hierdoor zijn wij voorbereid om in risicovolle ruimten te werken en is gezondheid en welzijn gewaarborgd.

Onderhoud

Naast het monteren en plaatsen van interieur, dient deze ook periodiek te worden onderhouden. Voor een gesmeerde werking van rolkasten of ladesystemen dienen de lagers periodiek vervangen te worden.